- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
letoltobeze
aktív tag
válasz Ba cy lus #103065 üzenetére
„Egyébként is fenntartással kezelem már ezeket a hangzatos jelzőket, annyiszor olvastam ebben a topikban különböző emberektől, aztán eltelt néhány hónap, jött egy másik fejhallgató, az lett az új király, az addig "hibátlan" fejhallgató meg az aprón kötött ki."
És ez nem csak ebben a topikban van így. De miért is ne lenne? Egyrészt a gyártók folyamatosan fejlesztenek. Másrészt, aki eddig egy Ladában ült és kipróbál mondjuk egy Suzukit, nyílván érezni fogja a különbséget, de ha idővel átül egy Mercibe, akkor ahhoz képest a Suzuki is fapad.
-
Remus389
veterán
Hát, ha a basszust fülre is így adja vissza a Soltanus, akkor azért távol áll a hibátlantól.
Igen, ez nekem is feltűnt a grafikonokon. Viszont megegyezik azzal amit tapasztaltam, saját magamtól idézek:
Illetve ízlésemnek egy kicsit túl ütős (vagy erős) volt a basszusa (a Susvarának), amennyire emlékszem.Egyébként is fenntartással kezelem már ezeket a hangzatos jelzőket, annyiszor olvastam ebben a topikban különböző emberektől, aztán eltelt néhány hónap, jött egy másik fejhallgató, az lett az új király, az addig "hibátlan" fejhallgató meg az aprón kötött ki.
Egyetértek valahol, de ezt már talán csak a Shangri-La fogja tudni überelni, talán még az se minden szempontból. Ha meghallgatod, lehet inkább a kocsid fog kikötni az aprón és a BKK-t választod helyette.
Érthető a lelkesedés, mert jól is szól és igen teres.
mindenből ad és mindenből jót ad a HD800S legendás terességével. Fel van adva a lecke, mivel lehet felülmúlni.
szaki ugyanezt másképp fogalmazza meg:
Amikor felveszed a Soltanust, nem az jut eszedbe, hogy kevés a mélye, hanem arra leszel figyelmes, hogy kitárult a világ. Ezt igazából nehéz leírni, de nagyon magával ragadó. Ott már marad a zene, nem a mély , nem a magas... a ZENE. Az arányai jók
Amúgy meg nem dőlök a kardomba hogy az ADX5000-hez visszatértem, kicsit talán alatta van, de vissza lehet szokni azért hamar. Az arányok talán nem annyira tökéletesek, kisebb a tere is, de azért szinte minden szempontból minőségi hangzást ad. Talán az emberi hangoknál szerintem kismértékű fölényben van, jobban úgy érzed hogy az valódi emberi hang, naturálisabb kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
szaki58
aktív tag
Két különböző mérés van. A gyártó fejes mérővel operál, ott más a görbe, a szegedi úriember, ahogyan tudom, mérőmikrofonnal, és letéve szivacsra. Ebben nem vagyok otthon.
A hangzásról: Meghallgatáskor nincs nagy különbség a Soltanus és a Susvara mélyei között. Talán annyi, hogy a Soltanus mélyei precízebbek, rétegezettebbek (egy bőgő hangjánál jobban hallod a húrokat), igazán nincs hiányérzeted, csak ha szereted a testes mélyeket. Ezen fog most alakítani agyártó, remélem előnyére.
Amikor felveszed a Soltanust, nem az jut eszedbe, hogy kevés a mélye, hanem arra leszel figyelmes, hogy kitárult a világ. Ezt igazából nehéz leírni, de nagyon magával ragadó. Ott már marad a zene, nem a mély , nem a magas... a ZENE. Az arányai jók, ízlés kérdése, hogy ki mit preferál. Hallottam már Meze Empyreant, és van olyan fórumtársunk, akinek a nagy kedvence. Én a fejemre nem veszem fel többet. Ennyire különbözünk.Tehát ez a görbe nem igazán mérvadó, de tájékoztató jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest