Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Egy szövet egérpadnál (pl. Corsair 250MM Champion, Razer Gigantus V2 Large, SteelSeries Qck, stb.) számít valamit, hogy vízszintesen helyezem el vagy elfordítva? Mert az ilyen nagyobb padok 450x400mm szoktak lenni, nekem meg vízszintesen csak 400mm fér el, de függőlegesen a 450mm is! Ezért gondoltam az elforgatásra. Számít valamit az egér működésében vagy nem, és nyugodtan használhatom elfordítva is?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Most egy SteelSeries Qck Mass egérpadot használok (már a másodikat ), amivel nagyon meg vagyok elégedve. Egy Logitech G400 + 1mm-es Hyperglide tappancsokkal használok rajta. Szeretnék venni egy nagy egérpadot, ami legalább ilyen minőségű. Max. 910mm x 310mm-es lehet az egérpad. Milyet ajánlanátok? Néztem a SteelSeries QcK Edge XL típust, de csak 2mm vastag, míg a mostani Qck Mass 6mm. Eléggé vékonynak tűnik nekem. Illetve ott a Qck Heavy XXL, de az már sajnos nem férne el (900x400x4mm).
Van esetleg olcsóbb, ajánlott is?
Szerk.: Csak magyarországról tudok vásárolni, szóval lényeges, hogy idehaza kapható legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Vettem egy SteelSeries QCK Mass egérpadot, az eddig használt, szintén SteelSeries QCK Mass egérpad helyett. Sajnos elkezdett igen csak kopni 6,5 év után, ezért kellett. A kérdésem az, hogy változatattak a felületén? Nem tudja valaki? Azért kérdezem, mert teljesen másnak tűnik a felülete a régi mellett. Ha nem változtattak, akkor bizony rettenetesen el volt kopva a régi!
-
Sonja
nagyúr
I just got a driver update for my mousepad
"I come back and blinked twice at what Windows update decided to fetch: a driver update for my Razer Firefly. My Firefly. Mouspad."
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Meg is száradt az egérpad! Most már szép fekete, sehol semmi kosz (még)!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz jaffa 2843 #4366 üzenetére
Tud langyosat is, így nekiestem távolabbról, alacsony fordulaton. Egész jó lett, de nem csont szárazra szárítottam, hanem inkább azt a kicsit megvárom, hogy az este folyamán magától megszáradjon! Köszönöm a segítséget!
-
Sonja
nagyúr
válasz jaffa 2843 #4364 üzenetére
Ez a törölközős ötlet nem is volt rossz! Máris csak nedves lett! A törölköző meg jó vízes, de az nem baj. Köszi! Sajna itt most még a nap se süt, pedig kitenném rá. Esetleg kicsit hajszárítóval szárítgathatnám, de nem tudom, hogy ártana-e neki?!
-
Sonja
nagyúr
Mióta megvettem a SteelSeries QCK Mass egérpadot, nem volt kitakarítva. Ma fogtam magam, és szépen szappanos vízzel átmostam az egészet, mert csupa kosz volt. Kifacsartam amennyire tudtam, de jó vízes így is. Mennyi idő kell kb. neki míg szépen kiszárad és tudom újból használni? Egy kis Tesco féle textil egérpad van addig helyette, amit kb. 2 perce használok, de már hiányzik a SteelSeries!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Megjött a SteelSeries QCK Mass egérpadom! Lenne is egy kérdésem! Az eddig használt 200HUF-os textil egérpadot úgy használtam, hogy a vége kicsit lelóg az asztalról, mert amúgy nagyon nyomná a csuklómat az asztal széle! Használhatom így a SteelSeries-t, nem megy hamarabb tönkre?
-
Sonja
nagyúr
Roccat Taito egérpadról mi a vélemény? Asztalon pont elférne, és legalább kijönne 4eHUF-ból. Igazából Steelseries QCK Mass kellene nekem, de az sehogy se jön ki az előző összegből. Semmi baj nem lenne a mostani egyszerű textil padommal, de a most megvett Logi G400 nem csúszik rajta normálisan! Az előző A4 Tech jó volt rajta, ez a Logi meg nem.
Talán pesten kijönne, de ide + a szállítás, szóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest