- Apple notebookok
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
válasz Synthwave #6446 üzenetére
Nem kiről. Elsősorban arról, hogy ártól, beszerzési helytől (és ha kötözködök, akkor mérettől) függetlenül borítékolható volt az ajánlásod.
"Ott vannak ugye még a műanyag-, fém- és üvegpadok is, tehát alternatívából nincs hiány, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet."
Én még ott járok, hogy nem találtam meg.Aláírom, hogy nem könnyű tanácsot adni, mert nem tettem fel kérdést
Jelenleg ugye 28centin fordulom a 360-at. Az pad bal oldalán szenzortól balra még + ~3cm(fél egérszélesség), pad jobb oldalán szenzortól jobbra szintén még + ~3cm. Szóval ~33-34cm-en fordulok. Mégis néha kevésnek érzem a helyet. (de gondolok itt arra, hogy jobban is mozgathatnám)
A Salmosa-val meg úgy éreztem, hogy megy ez nekem 40cm/360°-on is. (ami ~45cm-t igényel a pad részéről) Ezért gondolkodom egy power userhez méltó padon méret tekintetében is.Közben drágaság van. Attól függően, hogy honnan veszem, valami olcsóságot szeretnék mellécsomagoltatni a postai küldeményhez. Hajt a vágyam, de nem állt fel a pénzügyi keretem a célra. Van is padom, csak kíváncsi vagyok. Itt tartok most.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple notebookok
- Windows 11
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest