Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joeid

tag

válasz Echelon #534 üzenetére

1., A talpát úgy tudod levenni csak ha az egész hátsó kávát leveszed , de én nem javasolnám egyrészt a szellőzés miatt másrészt nem tudom talp nélkül milyen az IBM ,de lehet hogy nem tesz jót neki , mármint műszakilag (olyan részekre nehezedhet súly ahova nem igazán kéne...)

3., Én azt javasolnám ne használd 100 Hz -en , egyrészt csak homályosítja a képet ekkora felbontásnál , másrészt pont amiatt hogy ez már nagyon a tudásának a vége ''jobb öregednek'' benne az alkatrészek.
    Ha mindenféleképpen kell a 100 Hz akkor inkább 1280*1024 , ha nem ragaszkodsz hozzá akkor 1600*1200/85 Hz (ennyi a gyárilag ajánlott is) nem fog tőle jobban fáradni a szemed...

A bónuszra : jól jön ha alap 9300K -n a színek nem lennének helyesek , mert ha bemelegedés után (kb 20-25 perc) nyomsz egy color returnt akkor szinte tökéletesen beállítja a színeket.Persze kézzel is lehet állítani ( Color mode-> Expert mode) csak türelem kell hozzá :)

• Loha

veterán

válasz Echelon #534 üzenetére

1.) joeid majd válaszol :)

2.) Általános használatra a 9300K, a 6500K és 5000K képfeldolgozáshoz, és nyomdai munkákhoz ajánlott.

3.) Nem fogja károsítani, mivel elvileg úgy tervezték hogy akár 130kHz-en is tökéletesen üzemeljen.

4.) Sarkokban tudod a színegyensúlyt állítani vele. Szóval ha vmelyik sarokban van egy kis elszineződés, akkor ezzel tudod korrigálni.

Bonusz kérdés: Ez egy olyan funkciója a monitornak ami az elektronágyúk ''elkopásából'' vagy előregedéséből fakadó asszem kontraszt és fényerő arányokat próbálja meg az eredeti értékre állítani.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák