- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trucsi
csendes tag
Bár a 4850 nem rossz kari azért vannak kétségeim a leírtakkal. Nekem kicsit nagyobb felbontásban igaz de erősebb gépen sem lehet miindent fullra rakni. Nem lenne rossz a CF ha tökéletesen működne minden alatt.
-
trucsi
csendes tag
Hát én egyenlőre visszatértem a sima 4870-hez.
Bár árban ugyanannyiért a 2db 4830 azért min. 10%-al többet teljesített de a vibrálással (ami csak néha jelentkezett pl. naponta1-2 alkalommal) nem tudtam megbarátkozni, megoldást pedig nem találtam.
A 4870-el ez a gond nem jelentkezett. -
trucsi
csendes tag
A 811-el is csinálta és most a 8.12-vel is.
2db 4830-am van. Egyszer tesztre volt benne 2 4870 is de azt nem volt időm sokáig a gépben tartani.
Lehet hogy mondjuk 4850-el nem fordulna elő? -
trucsi
csendes tag
Most már kipróbáltam pár kártyát CF-be de sajna a gondom ugyan az. Néha (eddig mindig csak 2d-ben történt játék alatt soha) el kezd össze vissza ugrálni hullámozni a kép.
ha kikapcsolom a cf-t akkor rendszerint jó lesz és ha vissza kapcsolom akkor is de azért elég zavaró.
Mikor egy kártya volt a gépben ez soha nem történt meg.
Volt már valakinél ilyen? Giga ep45-ds3 lapom van és egy chieftech 650-es táp, tehát nem jiszem hogy az lenne a gond.
Vagy váltsak vissza egyszerüen 4870-re? -
trucsi
csendes tag
Köszi a tanácsokat egyenlőre most kivettem a két 4830-at és betettem a 4870-et mert nagyon hangos volt a két sapphire. Azt olvastam az Msi talán halk. Mivel kát kártya dupla venti számomra nem mellékes.
Amúgy a 4870 könyvében a rajzon két kábellel van összekötve de nem vitatom amit írtatok. -
trucsi
csendes tag
Sziasztok.
Még kezdő vagyok ezen a crossfire téren és akadt egy kis gondom.
2db 4830-ast kötöttem össze először egy majd két kábellel (mennyivel kell?) és azt tapasztalom, hogy bár a ájtékok jól mennek netezés közben sokszor beremeg a kép. Mintha hullámozna. Nem mindig de azért zavaró. Egy 4870-nél ezt nem tapasztaltam.
Van valami ötletetek?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RX 6600 XT 8GB GDDR6 EAGLE Eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest