- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzoli986
tag
400as fsb-n bebootol a win7 de orthos hibázik.
1,45v feszt kapott a cpu vtt nem tudom mi.a procinak nem adtam feszt ha erre gondolsz,mert 6-os szorzóval is ugyan azt produkálja ami pontosan 2400mhz viszont alacsonyabb fsb-vel 7es szorzóval gond nélkül megy a 2400mhz.
mindegy nem szenvedek vele tovább szerintem.az alaplapot eladtam holnap postázom a proci pedig meg van hirdetve itt ph-n.
vettem helyette egy E5200at és egy p35-ös gigabyte lapot.köszönöm a segítséget majd jelentkezek még úgy is ha meg van a másik alaplap proci páros. -
tzoli986
tag
0,1 voltot adtam az alaplapnak,de nem mondanám,hogy bármit is javult a helyzet.bootolás közben kékhalál olyan 360-370es fsbtől.a ph-s tesztben ezzel az alaplappal fesz emeléssel 450es fsb-t is elértek.nekem fesz emeléssel is ugyan azt tudja mint emelés nélkül.a bios frissítéssel szenvedek csak nem tudom megcsinálni,mert miután windowsban megcsináltam a rendszerindító flopyt nem fér rá a bios.már megőrülök tőle.218kb hely hiányzik mindig.
-
tzoli986
tag
-
tzoli986
tag
ahogy nézem a procinak itt a vége.
egy kis plusz feszt adtam neki és így már annyit javult a helyzet,hogy elkezdett bootolni és akkor fagyott ki.plusz fesz nélkül el sem kezdte.az a szorzó visszavétel szerintem nem egy működőképes ötlet,mert ha terhelve van automatikusan feltolja a szorzót maximumra.így kb semmit nem érek el vele.vagy nem tudom hogy ezt ki lehet e kapcsolni.
-
tzoli986
tag
válasz
dethroner #6888 üzenetére
akkor egyszerűen ennyit bírna a lap?
jó lenne tudni mert minél kevesebből szeretnék 3ghz környékére kúszni és nem tudom eldönteni,hogy lapot cseréljek vagy vegyek egy 800as fsb-jű procit ebbe a lapba.olyan lehet,hogy valami limitet raktak a prociba és 2400on még stabil viszont fölé nem engedi? -
tzoli986
tag
Hali!
Van egy e6320am Abit AB9 lapban 800mhz-es kingmax ramokkal.az elképzelhető,hogy 2400mhz lenne a vége ennek a procinak?
egyszerűen nem tudok fölé menni. 7x343Mhz a memóriák 1:1 így azt sem lehet mondnai,hogy azok szabnának határt a dolognak.elvileg a lapnak bírnia kellene a 400as fsb-t de semmi.2400-on megy 2600on el sem kezd bootolni.
valaki megsughatná mi a hiba.
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest