- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Monitor hiba topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei MediaPad M3 - a médiának bejön
- ZIDOO médialejátszók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Equitem
tag
Még egy kérdés... Van valakinek tapasztalata VIA PT890 chipsetes alaplappal (MSI kivitelben)? Tuningra mennyire lehet alkalmas? Nem kéne sokat húzni , 4-600Mhz-et csak..
-
Equitem
tag
Üdv mindenkinek!!
Ahogy olvasom az üzeneteket, látom, általában terhelve gyári hűtővel, kicsit húzva se megy feljebb a proc. hőm. 65 fölé.... Az én 4400asom bezzeg, 5 perc orthos után 70-75°C-on van (CoreTemp szerint).... Minden alapon, BIOS ban a fan profile performance v optimal-on van, de egy kutya, mindegyiknél melegszik... Gépházban hátul van két 8cmes venti, de az nem jelent semmit ha kikapcsolom őket akkor is u.úgy melegszikEzek normális értékek???? Tudom csomóan kérdezik ezt, de mégis
Ha húzni akarok akkor már érdemes venni egy jó kis hűtőt pl. CM Hyper TX-et igaz??
Előre is thx a válaszokat... István -
Equitem
tag
Hello all!!
Vmi nem teljesen tiszta... Az én procim (E4400) 32 v. 64bites?? 64bites vista-t sztnék feltenni, de már itt gondban vagyok, h lehetséges-e... Láma kérdés, de nem világos...
Pls mondja meg vki
Üdv: István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest