Új hozzászólás Aktív témák
-
*HaYha*
aktív tag
válasz
Anubis_9 #4560 üzenetére
Ez már sokkal jobb.. és ha gondolkozol egy kicsit, reális is..
Márciusban hol van olyan meleg mint Augusztusban? Most kb 10°C-al van melegebb mint 5 hónappal ezelőtt.. Én így hagynám a helyedben, nincs már azzal semmi gond..
Persze a konkurensek kedvéért: SZERINTEM!
Szerk: Nekem TRUE 120-am van, ami pedig sokkal jobb hűtő mint a gyári, és nekem így 39-40°C a két mag terhelés nélkül..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Anubis_9 #4533 üzenetére
Hali!
Nem tudom, h alapból mennyire melegedős a procid, de pl az enyém simán lenne 55-57fok körül - úgy, hogy meg van polírozva - gyárihűtővel (minden alapon) ebben a 30-35fokos nyári melegekben, szal sztem ez előfordulhat, hogy igaz.. (b2-ék nagyon csúnyán melegszenek).
Így viszont, hogy van egy régebbi bejegyzésed a prociról... érdekes.. én még mindig azt mondom, h ez a kegyetlen meleg több mint 10fokot is odaküldhet lazán a magoknak.
-
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Anubis_9 #3161 üzenetére
Az enyém 450x8-on 1,48v-ot kér, h stabil legyen, kb 3-4hónapig igy használtam, semmi baja van neki, de most visszavettem 425x8@1,38v-ra, mert nem kell, h annyira melegedjen meg amúgy is 3400mhz is elég sok mindenre. Amúgy sztem ha le tudod hűteni akkor akár 1,55v-ot is adhatsz neki.
Ramokat még megnézheted sztem 2,2v-tal, geilnek nem hiszem, h ártana, de afölé csak aktív hűtéssel menj..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest