- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Raspberry Pi
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
DonMedve
addikt
FSB-nek adj+0,2-öt.Az észeki hidét sem árt emelni,adj neki +0,2V-ot,a procinak adj 1,45-öt.Ha belőtted az órajelet,és stabil,akkor esetleg próbálkozhatsz,hogy a CPU feszt visszaveszed,mert eléggé meleg lesz.10-15°-ot lazán fog melegedni,addig amig stabil marad.A ramjaid ahogy látom birják szuflával,talán azokat nem kell bántani,bár én 2,1-re nyomtam őket!
-
Janix12
aktív tag
Vcore 1,375 0,05-öt droopol a lap ezért 1,325
nb 1,36
Sb 1,5
Ramnak 1-tzeddel több , ez persze NV750i-nel müködik, amint láttam neken intel P45-van ott másak az értékek
Én is az 500-as Fsb re gyúrok, még eddig csak bios-ig jutok.. De pár nap és azis meglesz.
Válasz mindig szimetrikus Dram/Fsb leosztást és akkor jobb lesz a memória kezelés...és stabilabb a rendszer is..
Melyik van neked a P5Q sorozatból?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest