Új hozzászólás Aktív témák
-
Madtomi
tag
Nem én nem akarok ilyet mivel most kényszerültem nemrég arra, hogy vegyek egy házat. Mivel mire kiért németországba a gépem addigra eldeformálódott a ház és nem ment a gép így vettem egyet de itt aranyáruba mérnek szinte mindent. De elhatároztam ha hazamegyek akkor úgyis procit cserélek meg lapot na meg lehet ramot is ha jól megy az új proci és akkor átépítem a házamat, hogy vízhűtéses legyen. Korábban is volt vízhűtésem sőtt meg is van minden csak most blokkot kell csinálnom mindenhez mivel már semmi sem jó a következő gépemhez. Na meg a házat mobilan szeretem tudni, az nem baj ha 20kg csak lehessen cipelni akárhova. Bár hálózni a notival szoktam menni mivel az egyszerűbb és amivel játszunk az még azon is elfut. Viszont azt néztem, hogy ketté kell vágnom a házat és meghosszabbítanom, mert a radim ami van az hosszabb a háznál és mivel a radi az nem lesz kisebb így a háznak kell nőnie egy keveset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Amd ryzen 7 3700x gyári doboz+hűtő
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest