Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mikrofon
üzenetére
Nem jöttem akkor még rá hogyan működik az az Edit Selected variants icon (
) vagy mire van hatással pontosan. Azt várnám, hogy pontosan azt csinálná, mint LR-ben az "auto sync" fícsőr. De itt mondjuk húzok WB-t (nem Speed Edit, hanem konvencionális eszközökkel panelről a csúszkával) és ez b.szik tolni a többi kiválasztott képet mindegy ki van-e kapcsolva vagy be.
Virtual copy-t még nem próbáltam ki, hátha tényleg ahhoz lesz - de ahhoz meg minek... hisz nem azért csinál az ember általában másolatot, hogy egyazon módosításokat csináljon az eredetivel.De közben rájöttem, hogy panelenként van ez az oda-vissza nyil, amivel lehet alkalmazni azt az egy beállítást a többi képre. Azzal lehet élni. De azért jó lenne, ha ez magától menne.
Az a fenti gomb érdekelne mi a fenére jó pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest