Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mikrofon #313 üzenetére
Nem jöttem akkor még rá hogyan működik az az Edit Selected variants icon (
) vagy mire van hatással pontosan. Azt várnám, hogy pontosan azt csinálná, mint LR-ben az "auto sync" fícsőr. De itt mondjuk húzok WB-t (nem Speed Edit, hanem konvencionális eszközökkel panelről a csúszkával) és ez b.szik tolni a többi kiválasztott képet mindegy ki van-e kapcsolva vagy be.
Virtual copy-t még nem próbáltam ki, hátha tényleg ahhoz lesz - de ahhoz meg minek... hisz nem azért csinál az ember általában másolatot, hogy egyazon módosításokat csináljon az eredetivel.De közben rájöttem, hogy panelenként van ez az oda-vissza nyil, amivel lehet alkalmazni azt az egy beállítást a többi képre. Azzal lehet élni. De azért jó lenne, ha ez magától menne.
Az a fenti gomb érdekelne mi a fenére jó pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest