- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Megvettem az XP-PEN Star 03-at (18,5e)! Nagyon tetszik. Szerencsére működik a C1-el. 8 gyorsgomb beállítható, plusz a tollon lévő két gomb is beállítható (pl. beállítottam, hogy a felső váltogasson a törlés/ecset között, az alsó pedig legyen a jobb klikk, helyi menü). A felülete elég nagy, viszont a rajzolás érzésre kicsit karcos, de persze a táblát nem karcolja össze. Sokkal gyorsabbnak tűnik a képek szerkesztése, a csúszkákat is gyorsabb állítani vele, de mivel az összes gyorsbillentyűt nem lehet rátenni, így a billentyűzet azért nem nélkülözhető. Próbáltam tableten is különböző rajz programokkal. Bár nem támogatott az android, ettől függetlenül azon is működik (OTG kábel szükséges és nem tartozék), igaz ott csak álló formában lehet normálisan rajzolni, de ott nem olyan frankó élmény, mint a PC-n. Röviden ennyi, sokat még nem használtam, de gondoltam megosztom, hátha vki keresne róla információt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest