- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majkel
tag
válasz
johnjohn #5249 üzenetére
Én egyszer egy nyomtatóval jártam hasonlóan... és a ciki az volt, hogy egy ismerős kérésére vettük meg neki, aztán odaadtuk, ment pár napot és bedöglött... felnyitva pedig látszottak benne a használat nyomai.
A boltban pedig voltak annyira pofátlanok, hogy magyarázkodás, tagadás, terelés és egymásra mutogatás helyett simán csak elnézést kértek és adtak egy másikat. Se szó, se beszéd, csak kicserélték... még annyit sem mondtak, hogy véletlenül került a dobozba használt darab...
-
Almos
aktív tag
válasz
johnjohn #5249 üzenetére
Akár ez is lehetséges, viszont én láttam egy eredeti, kitöltetlen garanciapapírt. Ha valóban eladták volna már egyszer, akkor hogyan tudja ezt bizonyítani a Canon vagy bárki? Ha a géphez kapok egy szabályos számlát, szabályos garancialevelet?
(Valójában lényegtelen, de a pöcök nem letört, hanem beragadt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- EA Sports WRC '23
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Autós topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest