- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 
			  PROHARDVER! Minden, ami "bundli"! 
 Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lm83 őstag A Street Fighter IV Arcade Edition megvan, régebben megvettem. De az a furcsa, hogy a Steam Ultra Street Fighter IV-nek írja, a DLC fül üres. A vásárlást igazoló mailben Arcade van, és sosem upgradeltem. 
 Az arcade-ból lett ultra, arcade elvileg nincs már. Én is azt szereztem be régebben, aztán mikor aktiváltam, láttam, hogy az ultra amit aktiválok. Nem kell vele törödni, csak örülni neki 
- 

eami veterán BM22 tippelések, nem tűnik rossznak. 
- 

Arkennys addikt "Úgy gondolom, hogy futtatni fogjátok az Origint, Uplayt, bármit, ha egyszer azon a platformon jön ki amivel játszani szeretnétek. Ha emiatt mégsem veszitek meg/játszotok vele, mert miért nem xy alatt van, akkor nem is kellett igazán a játék." Annyira igazából egy játék sem kell szerintem, mármint nemigen szoktam azt érezni, hogy úristen, ha ezt nem veszem meg/nem játszhatom, a világom fog összeomlani. Szerintem sokan vagyunk olyanok is, akiket ha érdekel is egy cím és lenne nem drágán, de uplay/origin, inkább skippeljük. Nem is achievmentek miegymás miatt jobb szerintem a steam, egyszerűen nekem jobban használhatónak érződik. Persze elfogult vagyok tudom, és igaz is. 
- 

reelc veterán Most nézem - tegnap vagy benéztem a számlálót, vagy változtattak - de kevesebb mint 24 óráig tart még a bundli. (#6166) ruti: Tegnap este indult Girls girls girls!. Szerintem ehhez képest a kalandjátékos jó kis pakk. 
- 

SenorGrande senior tag Igen, a Prey azon kevés játékok egyike, ami nem Steamworks-ös, de a kulcs regisztrálható Steamre. Nekem is úgy van meg, egyszer MM-ben találtam egy polcon kallódó dobozost, 900 Ft-ért el is hoztam. De fent volt sokáig a store-ban is. Riddick is volt Steamen, de leszedték, aranyáron traderektől még beszerezhető. 
- 

- 

- 

Én meg egy olyannak amiben benne van a Verdun. Megőrülök a WW1-es hangulatért ( mármint csak a játékban  ) , imádom az egylövetű csettegését, és a lassú-idegtépő újratöltést.Semmi felesleges sallang, csak minimalista játéktér, és hatalmas önuralom hogy ne nagyon nézegessél kifelé feltűnően a lövészárokból. De az a 21.5€ qrva sok érte. ) , imádom az egylövetű csettegését, és a lassú-idegtépő újratöltést.Semmi felesleges sallang, csak minimalista játéktér, és hatalmas önuralom hogy ne nagyon nézegessél kifelé feltűnően a lövészárokból. De az a 21.5€ qrva sok érte.Mindezek miatt arra gondoltam, hogy egy gazdag , vastag pénztárcával és segítőhajlammal megáldott fórumlakó nyithatna itt a PH!-n topicot 'Kérések Steam-ről és Origin-ről' címmel, valószínűleg nem lenne hiány kliensekből. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

flanki aktív tag 
- 

Csapoati nagyúr Na de ha már FHD a monitorod (és mondjuk 22-24 collos), akkor mit csinálsz? Ezekhez rákötsz valami gyengébbet?  Nekem ugyan csak 19"-es és 1280x1024-es a monitorom, de amikor pár évvel ezelőtt előszedtem a Civilizationt, vagy egy Official F1 Racinget (99-es), csak pislogtam. Szuper játékok ezek, de nem igazán a mai technologián. Csak ezekért meg nem fogok egy régi gépet/monitort is tartani. Szép volt, jó volt, köszönöm. Azért az új játékok közt is vannak jók szerencsére. Nekem ugyan csak 19"-es és 1280x1024-es a monitorom, de amikor pár évvel ezelőtt előszedtem a Civilizationt, vagy egy Official F1 Racinget (99-es), csak pislogtam. Szuper játékok ezek, de nem igazán a mai technologián. Csak ezekért meg nem fogok egy régi gépet/monitort is tartani. Szép volt, jó volt, köszönöm. Azért az új játékok közt is vannak jók szerencsére. 
- 

Csapoati nagyúr Nagyon jo jatekok VOLTAK. En ugy vagyok vele, hogy egy nagy es jobb felbontasu monitoron inkabb csak tonkreteszi az emlekeket egy-egy nagyon idos jatek. Kb 2002-3-tol neznek ki mai szemmel is vallalhatoan a game-ek. De ez szigoruan maganvelemeny es persze regen en is imadtam a hasonlo cuccokat. 
- 

ZsZso Közösségépítő Group Buys csoportban van még 2 db 1.5 USD / db -ért. 
- 

- 

ZsZso Közösségépítő Nyuszifejre ezt tippelték: Boo Bunny Plague 
- 

bul07 nagyúr 
- 

Indiegalán ez volt legutóbb 1$-ért (+adó): Magic Meisters - Alpha 
 Stingray
 Astro Emporia
 SOUL GAMBLER
 Yrminsul
 Luna's Wandering Stars
 ONE DAY for Ched
 Song of the Myrne: What Lies Beneath
 Data Hacker - Initiation
 Bloop
 Pester
 International SnookerEbből az elmúlt 2 hónapban 3 került fel Steamre. 
 A lényeg, hogy 8 játék 1.5$-ért, főleg hogy itt adózni se kell, nem pénz. Ma ennyiért vettem kólát az ebédhez.
- 

Desurában nem gondolkodtam egyelőre, embert nem láttam még, aki azt akart volna cserélni  Egyelőre azt lássuk, a Steam-es részre lenne-e igény. Egyelőre azt lássuk, a Steam-es részre lenne-e igény.Az, hogy honnan van a kulcs, mindenképp hasznos lenne feltüntetni, és aki tudja, az a vásárlás dátumát is megadhatná. IG asszem 60 napot vállal, és a HB-nél is a bundle lejárta után 30 napig lehet még behúzni a BTA-t, ha megvan az alap. A 60 nap azért van, mert utána az IG egyszerűen visszaküldi a fel nem használt kulcsokat a kiadóknak/fejlesztőknek, és utána már nem tudnak kulcsot cserélni, ha valami gond volt. A pontozás pedig mehetne önszabályozó alapon, mindenki felteszi a játékait, meg hogy hány pontért válna meg tőlük, viszont a vevő oldal is adhatna olyan ajánlatot, hogy mondjuk 5-ért nem, de 4-ért viszem az adott játékot. Aztán az eladó vagy odaadja ennyiért, vagy nem. Viszont azzal kezdeni kellene valamit, hogy mi van, ha többeket is érdekel egy adott játék. Mert nem biztos, hogy az "érdemli meg" a legjobban, aki a leggyorsabb, mert simán lehet, hogy valaki úgy csap le egy játékra, hogy ettől negatívba megy, aki meg 1 percre rá akarná behúzni, annak már van 20 pontja. Szóval a nagyobb pontszám mindenképp előnyt kellene, hogy élvezzen. 
- 

Crytek nagyúr Mindig nyitnak neki egy topikot most pl Indie Gala "August Heat" Order Thread. 
 Oda beírod ugyanazt mint mindenki persze a saját neveddel a saját db számoddal.
 Később ha lesz HH és megvették a pakkot akik csinálják nyitnak egy másik topikot ahova leírják a fizetési infokat mennyi kinek stb. Fizetsz és küldik is!
- 

eami veterán nálam már hosszú ideje a humble mellett a legjobb bundle oldal a groupees. Elég jó a balance is a kínálatban. használt kulcs bejeloles tényleg nagyon hasznos, kár hogy ez viszonylag új dolog és a régieknél kitudja hány kulcs várja hogy aktiválják. Van már egy rakás bundle oldal de eddig csak kettő volt amelyik értesítést küldött ha új kulcs érkezett. az egyik még is szűnt már egy ideje. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)