Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Na de ha már FHD a monitorod (és mondjuk 22-24 collos), akkor mit csinálsz? Ezekhez rákötsz valami gyengébbet?
Nekem ugyan csak 19"-es és 1280x1024-es a monitorom, de amikor pár évvel ezelőtt előszedtem a Civilizationt, vagy egy Official F1 Racinget (99-es), csak pislogtam. Szuper játékok ezek, de nem igazán a mai technologián. Csak ezekért meg nem fogok egy régi gépet/monitort is tartani. Szép volt, jó volt, köszönöm. Azért az új játékok közt is vannak jók szerencsére. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem ugyan csak 19"-es és 1280x1024-es a monitorom, de amikor pár évvel ezelőtt előszedtem a Civilizationt, vagy egy Official F1 Racinget (99-es), csak pislogtam. Szuper játékok ezek, de nem igazán a mai technologián. Csak ezekért meg nem fogok egy régi gépet/monitort is tartani. Szép volt, jó volt, köszönöm. Azért az új játékok közt is vannak jók szerencsére.