Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
elég ritka darab sajna
nem az az árkategória amit visznek mint a cukrot. mellesleg ha jól tévedek az nem is barebone, bár szerintem a topik címét át kéne faragni nagy barebone és SSF topikra mert utóbbitalán nem nagyon van.
egyébként mi érdekel? régebben ezen agyaltam és elég korrekt teszteket lehet róla látni, beköltöztetés stb vel. -
Darkness
aktív tag
Szia,
hat az nezopont kerdese. :-) marmint a melysege.
nincsen. tapegysegrol neked kell gondoskodnod. ebben egy xilence power gondoskodik az aramellatasrol. a TE a ventivel befele kell elhelyezni es oldalra fujja ki a levegot, ertelem szeruen arra ahol gyarilag is lyukacsos a tapegyseg. nyugottan ra tolhatod a feneket a falra.
ha megnezed a kepet akkor az a fekete doboz a hatuljan, az fedi el a tapegyseget es tartja a gep feneken.remelem megfelel a valasz. :-)
mas kerdes?
-
Darkness
aktív tag
szia,
szerintem eme cikk magaert beszel [ASUS].
ebbol kiderul, hogy nem igazan. bar angol nyelvtudasomon van mit csiszolni. :-)szerintem vegyel valami barbone hazat, ami kifelyezetten mATX lapra van szabva. en aOpent hasznalok (G325), a Blockbuster nek is van ket valtozata, ablakos es sima. sajnos kicsit szukos benne a hely, mivel a legtobb ilyen hazban belul van a tap. az enyemnel kivul. :-)
megfelel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest