Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Hi!
Jaja, Eboltból volt az ezüst, pedig előtte rájuk is telefonáltam és a megrendeléshez is odaírtam, hogy csak fekete esetén kell. De azért kihoztak ezüstöt.
Tegnap vissza is vitte a futár, de mondták, hogy nincs fekete, gondolom ugyanabból a nagykerből hozták, mint neked. HRP. Ramirist csak nagyker miatt írtam, valójában a Best-byte-on keresztül lett, így Egerbe lehozták egyik boltba 37700-ért. Nagykeres ismerősöm sajnos nincs, viszont az Eboltosra is ráment 2e szállítás, erre meg nem, így végülis csak 3e Ft a különbség nálam. Mindegy, szerintem jól néz ki, tetszik nagyon.
Este összeraktam, szerencsére a windows kibírta, így legalább azt nem kellett újratelepíteni.
Bővebb tesztek majd ma.
A konfig: Intel E2180, gyári hűtő, 2x2 Gb Kingmax DDR2-800, NEC-7200S dvd író, WD 500Gb-os winchester (ez az előző gépemből maradt). Tervben van HD3650-es videókártya, de most még várom, hogy az Eboltból visszautalják a pénzt.. Valószínűleg majd egy kis tuningot kipróbálok, mindenki mondja, hogy teljesen jók ilyen célra ezek a procik. Aztán majd ha lemegy a nagyobbak ára, akkor cserélek.
Hát, a winchesterrel majd még kezdek valamit, mert az előző barebone-omhoz képest ebben a házban jóval hangosabb. Valószínűleg vékonyabbak a lemezek, nem olyan masszív. Igaz az dupla ennyibe került annak idején.
Rakok bele parafát, vagy valamit.
Főleg, hogy a gép maga csendes, ahogy írtad te is.Tomka
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Peugeot, Citroën topik
- Steam topic
- Béta iOS-t használók topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- I5 4460 , cooler master huto, njoy gephaz, dvd iro
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest