Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Valaki használ itt Win10 alatt Cobiant? Nekem úgy döntött nem hajlandó a backup beállításaim használni és meglepődtem mikor 2TB-t rakott fullra pár hét alatt.
Mondjuk szívesen néznék másikat, de alig van ingyenes és tetszetős alternatíva. Az Acronis True Image mondjuk tetszetős, de nem tudom otthon 3 gépre nyújtana-e annyival többet, hogy megérje fizetni
Az utolsó hozzászólásban szereplő veeam ingyenes verzióját is megnéztem, de nem találtam információt arról, hogy tud-e több taskot kezelni és mennyire állítható a file szintű backupja.
Egyébként a backupnak miért nincs valami népszerűbb, nagyobb topikja? Létfontosságú elem otthon és vállalati szinten és ehhez képest nagyítóval kell keresni a tapasztalatokat és véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest