Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Valaki használ itt Win10 alatt Cobiant? Nekem úgy döntött nem hajlandó a backup beállításaim használni és meglepődtem mikor 2TB-t rakott fullra pár hét alatt.
Mondjuk szívesen néznék másikat, de alig van ingyenes és tetszetős alternatíva. Az Acronis True Image mondjuk tetszetős, de nem tudom otthon 3 gépre nyújtana-e annyival többet, hogy megérje fizetni
Az utolsó hozzászólásban szereplő veeam ingyenes verzióját is megnéztem, de nem találtam információt arról, hogy tud-e több taskot kezelni és mennyire állítható a file szintű backupja.Egyébként a backupnak miért nincs valami népszerűbb, nagyobb topikja? Létfontosságú elem otthon és vállalati szinten és ehhez képest nagyítóval kell keresni a tapasztalatokat és véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az utolsó hozzászólásban szereplő veeam ingyenes verzióját is megnéztem, de nem találtam információt arról, hogy tud-e több taskot kezelni és mennyire állítható a file szintű backupja.