Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Valaki használ itt Win10 alatt Cobiant? Nekem úgy döntött nem hajlandó a backup beállításaim használni és meglepődtem mikor 2TB-t rakott fullra pár hét alatt.
Mondjuk szívesen néznék másikat, de alig van ingyenes és tetszetős alternatíva. Az Acronis True Image mondjuk tetszetős, de nem tudom otthon 3 gépre nyújtana-e annyival többet, hogy megérje fizetni
Az utolsó hozzászólásban szereplő veeam ingyenes verzióját is megnéztem, de nem találtam információt arról, hogy tud-e több taskot kezelni és mennyire állítható a file szintű backupja.Egyébként a backupnak miért nincs valami népszerűbb, nagyobb topikja? Létfontosságú elem otthon és vállalati szinten és ehhez képest nagyítóval kell keresni a tapasztalatokat és véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az utolsó hozzászólásban szereplő veeam ingyenes verzióját is megnéztem, de nem találtam információt arról, hogy tud-e több taskot kezelni és mennyire állítható a file szintű backupja.