Új hozzászólás Aktív témák
-
tiger10
tag
Sziasztok!
Van egy c800 delux lapom.Felraktam a win7 -et és valamiért nem megy tökéletesen a X-fi Xtreme Audio hangkártya(PCI).A laphoz nincs win7 -es driver a hangkártyához meg igen.
Lehetséges ,hogy a chipset hiánya miatt nincs equalizer meg különböző effect a hangkártyán?
Köszi a segítséget! -
D@ni88
addikt
p4p800s-x alaplapba vettem 2db ramot 2x512 DDR400as ramot, és csak 266Mhzen jár . nincs opció 400mhzen való járatáshoz, próbáltam másik ramot de az is csak 266on jár
5let? -
balu38
csendes tag
SZIASZTOK VAN 1 ASUS P4P800VMS ALAPLAPOM AHOGY A CPU FOGLALAT VAN OTT VAN 6 KONDENZÁTOR EGYMÁS MELLETT SORBA. AKI TUD SEGITSEN KELLENE A KONDIK PARAMÉTEREI MERT AZ ALAPLAPRÓL HIÁNYOZNAK ..ELŐREIS KÖSZÖNÖM
-
tam@s
tag
Nincs valakinek eladó P4P800 valamilyen?
-
Qkker
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék hozzájutni a P4p-800VM/S alaplap, magyar nyelvű leírásához. Csak az angol van meg, de számomra ez nyelvismeret hiányában, nehézkes. Megköszönném ha tudna valaki segíteni.
-
Árjaharcos88
aktív tag
Szebb jövőt mindenkinek!
P4P800 alaplaposok figyelmébe:
Nekem úgy sikerült Windows 7 op. rendszerre hangot varázsolnom, hogy az XP-s programfájlból kimásoltam a hangkártya mappáját és bemásoltam az új rendszer programfájljábaEhhez az szükséges persze, hogy másik vinyóra tegyétek fel a Windows 7-et, miközben az XP marad a másikon.
Remélem segítettem.
-
henry
tag
Sziasztok!
Nekem win7 alatt nem akarja felismerni az ich5r-t és a promise 378 sata vezérlőt.
Eddig hiába próbálkoztam, nem tudtam megoldani.Van esetleg ötletetek?
Köszi,
-
skyli
senior tag
Valaki tud segíteni abban hogy menjen a firewire(ieee 1394)?
Nem találtam hozzá működő drivert. -
skyli
senior tag
válasz
urbanjozsi #636 üzenetére
Mostmár nekem is E-Deluxe alaplapom van. A sime P4P800-asom elromlott, mert egy csavar ott maradt alatta összeszerelésnél és 2-3 év használat után tönkrement.. Nem én raktam össze.
Mégse ismer fel mindent a Win7. A hang és a firewire pl nem megy. Amúgy csak az alaplapot cseréltem ki és simán megy tovább a régi winemmel -
skyli
senior tag
válasz
urbanjozsi #636 üzenetére
A P4P800 alaplapomnál mindent felismert. Ha a tied nem különbözik sokban, akkor sztem annál is fel fog.
-
urbanjozsi
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Asus P4C800-E-Deluxe alplapra szeretnék WIN7-t telepíteni!
Az Asus honlapján nincs a laphoz külön W7 driver. Az lenne a kérdésem, hogy a telepítés után a W7 felismeri a lap minden összetevőjét és nincs szükség külön telepítgetésekre?
Válaszokat köszi előre is -
lui24
tag
Sziasztok van egy p4p800 se alaplapom uj biost szeretnék rá rakni. Még az alap van rajta. Tudnátok linkelni oldalt. Előre is köszönöm.
-
veze
őstag
válasz
Atomantiii #631 üzenetére
nekem P4P800 SE van, Marvell 88E8001 Gigabit Lan Controller supporting 10/100/1000 BASE-T Ethernet integralt halókártyával.
ha ez van neked is fel tudom tölteni a LAN drivert neked. nekem is XP SP3 van rajta és hibátlanul müködik -
Weni
csendes tag
Hello!
ASUS P4P800 alaplapom van. De van egy olyan problémám,hogy amióta felraktam a Windows 7-et, nincsen hangom. Előtte az Xp-n volt hang, csak a 7-en nincs. A legfrisseb driver van fenn, és a gép szerint is minden rendben van, de nem hallok semmit. Az alaplapi hangkártyát használom. Aki tudna nekem segíteni az írjon. Köszönöm!
-
Atomantiii
addikt
Hozzámkerült egy használt Asus P4P800 VM/S alaplap, de XP SP3 telepítése után nem talál az Ethernet vezérlőhöz drivert. Letöltöttem a gyártó oldaláról a hozzá való drivert, de a benne lévő prounstl fájlt elindítva uninstallálni akarja a gépen nem is lévő drivert. Mit tehetnék vele, hogy jó legyen? Illetve valaki nem tudna egy gyári cd-t feltölteni valahová, mert azzal lehet megoldódna a probléma. Előre is köszi
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
Atom_Anti #629 üzenetére
es ugyanez a problema asus P4c800E delux alaplappal is. Mar ott tartok hogy tettem bele Sata-s merevlemezt is, de meg igy sem tudom a windows xp-t feltelepiteni mert jon a kek kepernyo mielott kivalaszthatnam a telepites helyet. ChDiskkel meg Partition magiccal ossze vissza formataltam mar a merevlemezeket de az eredmeny semmi. Amugy pendrivrol probalok telepiteni, mert nincs cd vagy dvd olvasom... Ja es a Hiren Boot cds windows xp-t be tudom bootolni pendrivrol. Szerintem csak valamit nem ertek ezeknel az asus alaplapoknal es valamit a biosban be kellene allitani, nem???
-
Atom_Anti
senior tag
Asus P4p800SE +PATA merevlemezes segitseget szeretnek kerni, mert olyan gondom van hogy a windows XP sosem toltodik be, de meg telepiteni sem tudom. Mindig kek szinu kepernyot kapok es biztos hogy valamit a merevlemezzel problemazik. Mar probaltam mindent allitani a biosban, de nem jottem ra hogy mi lehet a problemaja... A merevlemez biztosan jo es elvileg az alaplap is ugyan azt nem reg vettem. Mi lehet a gond?
-
Hunter2
addikt
válasz
DeltaPower #626 üzenetére
Felső: 6.3V 1000uF
Alsó. 6.3V 3300uF -
Árjaharcos88
aktív tag
Kitartás!
Tud valaki segíteni az alábbiakban?
P4P800-as alaplapom van, "Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller" integrált hangkártyával. Soundmax control panel drivert keresek, de nem találok, Windows 7 op. rendszerhez.
Ha valaki tud valami okosat, az kérem jelezze! Köszi. -
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #624 üzenetére
Á, biztos menni fog!
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
P4P800 Deluxe lapom van - érdekelne hogy elbír-e egy SATA-II 1TB-os HDD-al?
320GB-os SATAII merevlemez (HD321KJ) régóta működik benne, mellétennék egy nagyot és eladnám a sok kisebb "külsős" USB-s vinyókat. -
SZATA
senior tag
-
veze
őstag
válasz
zsoldi80 #617 üzenetére
én is végeztem nyolc osztályt.
négyszer az elsöt és négyszer a másodikat
amugy észre sem vettem hogy "ujonc" van a neved alatt, mert nem szoktam nézni, tényleg nem az minősít senkit, mint ahogy a GDF se
nekem eddig minden satas vinyo ment minden lapban semmivel nem kellett trükköznöm -
zsoldi80
tag
Ajjaj.
Nézd meg ezt
Ha egy sata1-es alaplapra sata2 vinyót teszel azt jumperelni kell sata1re, különben overlocked és nem indul. Nem véletlenül írtam ide, mert éppen az asus p4p800 lapok írják ezt ki. De ha te ilyen okos vagy biztos jobban tudod. Attól, hogy a nevem alatt újonc van még elvégeztem a GDF-et. -
zsoldi80
tag
Az alaplap tudja kezelni, legalábbis a P4P800-E DLX és a P4P800-X biztosan. Csak arra vigyázz, hogy a vinyót megfelelően jumpereld Sata1- re ( már ha lehetséges egyáltalán ). A C delux-ok régebbiek, mint amiket az előbb felsoroltam. Volt ilyen alaplapom, de akkor még a legnagyobb vinyó 320-as volt... Próbáld ki....
-
olisadebe
tag
Sziasztok ,haveromnak van egy P4P800 VM/S alaplapja win7 szeretne rátenni ,inegrált videokártyához ,és hangkártyához keresnénk drivert ,segítsetek hol találnánk meg ami működik is
-
TITI14
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem.
Van egy P4C800-E deluxe alaplapom és szeretnék venni egy 1 vagy 1.5 TB-os SATA II-es vinyót.A kérdésem az lenne,hogy az alaplap tudna-e kezelni ilyen nagy méretű vinyót.
500 GB-os SATA II-es megy vele tökéletesen. -
tzsolesz
nagyúr
Mennyire lehet egy P4P800-ban felpiszkálni általában egy 1.7Ghz-es cerkát? 400Mhz FSB-éset?
kíváncsi vagyok rá, bár ez proci függő is.
-
flurider
aktív tag
Hi
Van egy p4p800s-x lap. Meghalt, vettem egy ugyanolyat, de nem volt hang lapcsere után. Újraraktam a rendszert, de most sincs hang. A mikrofon rész működik. Együtt szokott meghalni a kimenő hang a bejövővel, vagy simán tud így külön is?
Nem tudok hirtelen senkitől szerezni egy PCI hangkártyát, hogy teszteljem.
Egyébként lehet olyan alaplapi probléma, ami egy PCI-os hangkártyával sem ad ki hangot? Mert elvileg az intergrált is pci nem?Kösz előre is
-
finuchy
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy p4p800 vm/s alaplapom van és nem tudok hangot kicsikarni belőle.Már próbáltam több drivert is de egyik sem müködik.Ami az asus honlapján van az sem jó.A realtek legujabb 4.06-os verziója meg telepitéskor kék halált csinál és valami portcls.sys-t ir ki.Mit csináljak hogy jó legyen?
-
tam@s
tag
Részletesen leírom, talán segít:
Pipa be, hogy elfogadod, aztán "Next"
Ezutáni oldalon a következő sor melletti GO egyikére kattintva lejön:Windows 98Gold/98se/Me/2000/XP/2003(32/64 bits) for Driver only. For Windows 98 SE, DirectX(R)8 is required to enable advanced features. (Executable file)
Különben REALTEK AC 97 driver, most a 4.06 a legutolsó. Google-ban keress rá.
-
toma11
csendes tag
Sziasztok.
Van egy gépem melyben ASUS P4p800-e Deluxe alaplap van,
Celeron D 335, 2800 MHz,Volt rajta XP, de elhalálozott.
Újra telepítésnél gond volt, nincs alaplapi cd-ém, mivel nem kaptam.
Asus oldaláról leszedtem minden drivert, de egyszerűen nem tudok hangot kicsikarni belőle.
Everest szerint: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller hangkártya van benne.
Előtte volt hang rendesen, csak némelyik oldalon nem.Mit kell még feltenem hogy legyen hangom végre
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest