-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maotun
őstag
válasz
Petykemano #15898 üzenetére
És mikor lehet ilyen csoda cpu-t venni? idén van rá esély? vagy jövőre?
-
Maotun
őstag
és új cpu mikor lesz? vagy már csak apu várható?
-
Maotun
őstag
-
Maotun
őstag
válasz
#95904256 #4835 üzenetére
kontrollálhatnánk mint mondjuk a fényt vagy a rádióhullámokat...
Ez a baj velünk emberekkel tudunk olyan ezközt készíteni ami fényt bocsájt ki, vagy rádió hullámot, ettől még nem kontrolláljuk szvsz.
Pl elemlámpa szórt fény , játék a fókusszal, de ha a telep engedi elvilágít 50 méterre pedig én csak 10 méterre szeretném, hogy nem pocsékolja az energiát de ő addig világit ameddig akar szóval nem kontroláljuk és az sem tetszik hogy én csak 50 méterre látok a lámpával de mások ezt 500 méterről látják, ennyit a kontrolról.
gravi kontrolszerűség is van már pl mágnesvasút tudom a gravitációs mező más mint a mágneses mező de majd lesznek antigravi cuccosok is akkor is ugy leszünk ezzel mint az elemlámpával.
Ne haragudj nem kötekedni akartam de világvége hangulatom van jólesik hogy valakinek elmondhatom véleményemet THX -
Maotun
őstag
válasz
#95904256 #4833 üzenetére
Pont ezt akartam javasolni !
Viccen kívűl ha tizedét felfognám annak amiről irtál boldog lennék
azért azt a gravitációt végig gondolom és ha lesz tippem jelentkezek , ki tudja hátha az én fejemre is esik egy alma.. Már támadt is egy érdekes ötletem, az mitől van ,hogy a világon sehol sincs egyenes csak görbe, meg ív? Az alma például egyenesen eset Newton fejére?
Míg tartotta a szára együtt forgott a földel és a tudóssal ... mikor elengedte a szára az almát elindult lefelé és a tudós fejére esett.Miért nem keringenek az almák a föld körül ?Miért esnek le? Le esnek vagy fel esnek ? Mi lenne ha a föld nem forogna, és a magja sem, vagy a magja is egy irányba forogna mint a kérge? A gravitáció lényege a pörgés ha valami nem pörög az esik addig míg megint el nem kezd pörögni.
Nagyon off lett de hirtelen ez jutott eszembe, megyek a linkre megfejtem én azt a gravitációt csak előbb végezném el a nyócat -
Maotun
őstag
Most Kezdődik,A, Most Kezdődik,A TÁNC [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Windows 10
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest