Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
band1103 #5540 üzenetére
Szerintem egy icipici gondolkodással rá lehet jönni a szöveg értelmére.
De egyébként tényleg csak találgatás, kb. azt mondta el, amit korábban én is leírtam itt (kivéve hogy az arc szerint van külön DDR2 és DDR3 memvezérlő, ami egy hülyeség, mivel a kettő egy és ugyanaz, csak a paraméterezés változik), csak én sokkal nagyobb esély adtam a 2. lehetőségnek, azaz hogy az első Denebekben nem működött jól a DDR3 mód.
-
Chaser
legenda
válasz
band1103 #5537 üzenetére
"Azt gondolom, arra jutunk, hogy az AMD elvetette a kettős memóriavezérlő ötletét AM3-nál, és ezek az AM2+ chipek vannak az AMD gyártástervében a jelenlegi felhasználóknak.
Az egyedüli másik valós lehetőség az, hogy az AMD-nek komoly gondjai vannak a DDR3 vezérlővel, és biztosak akarnak abban lenni, hogy működik mikor piacra dobják. Lehet, hogy mindkét verzió igaz."Kb ilyesmi, de csak nagy vonalakban
-
törölt tag
válasz
band1103 #4987 üzenetére
Miért van az hogy az AMD cpuinak sokszor a fele vagy a negyedakkora a gyorsítótárja mint az Intel cpuinak?
Felépítésbeli különbség miatt az AMD processzoroknál kevésbé számít a gyorsítótár méretének növelése. Pl. a beépített memóriavezérlő és az exclusive cache szervezés miatt ( egy adat csak egy helyen szerepelhet a gyorsítótárban ).
Nem gyorsítana a cpun ha több lenne?
De igen. Csak ez nem olyan egyszerű hogy megszorzom kettővel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest