Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Erre én tényleg nem tudok válaszolni, a többiek szerintem (akosf biztosan) sokkal több érdemlegeset tudnak mondani erre a kérdésre. Én mindent assembly-ben írok már pár éve(, legyen az hot-spot, vagy csak egy egyszerű háztartási kód, pl. egy szövegbeviteli mező), Delphi fordítja. Szeretem szó szerint viszontlátni ugyanazt a CPU-window-ban, mint amit beírtam.
Privát vélemény: a fordítókat szükséges rossznak tartom, általában alapszintű kódot csinálnak a saját beírt magas szintű programodból, messze nem olyan hatékonyat, hogy gyártók közti különbségekről lehessen beszélni. Nem kis részben ennek köszönhető a CPU-k fejlődésének egy-egy irányvonala is (jó példa a stack-engine mindkét részről, de mondjuk magáért az out-of-order-ért sem kevésbé felelősek a compiler-ek).
Más kérdés a beépített függvénykönyvtárak, főleg a math library-k. Azok egy része azért kézzel készül, ott lehetnek különbségek. De általában csak ilyen szinű trükközések vannak: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest