-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
akosf ezt szépen elmondta amire gondoltam, nem tudom miért kell lerohanni így a másikat.
Szvsz akkor sincs meg az összhang még a két cég között, ezt semmire nem alapozom, csak gondolom.leviskének is egy pirospont a korrekt hozzászólásért, valami ilyesmire gondoltam.

Nincs AMD konfigom az igaz, de volt és lesz, ha úgy érzem, hogy megéri ár/teljesítmény/fogyasztásban. Szal nem elvakult Intel fan vagyok én nem is fikázni akarom az AMD-t, csak pro-kontra beszélgetek.
leviske : persze, tudom hogy más a VGA és CPU fejlesztés, egészen más, csak az a fura, hogy 4870-et sem most kezdték fejleszteni és ha ennyi tudás van az egyik oldalon - jelzem megvan a 4870-enem és nem cserélném és adnám el most semmiért - akkor a másik oldalon mi a "helyzet", mindegy ez már itt tényleg lényegtelen.
-
törölt tag
Én is ismerek olyan világcéget amelyik megvette egyik másik világcég konkurens részlegét, és mégis, egy év után is alig csurog-csöpög az információ a különböző -, nem csak a fejlesztői, de a termelésirányítási - részlegek közt. Gondolom ilyesmire gondolot slett27 is. Persze AMD-vel kapcsolatosan olyan embertől kellene ezt megtudakolni, aki oda bejáratos.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jófogás tapasztalatok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szvsz akkor sincs meg az összhang még a két cég között, ezt semmire nem alapozom, csak gondolom.