Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatahajós
senior tag
válasz
shabbarulez #4964 üzenetére
Azért én nem venném készpénznek a Nehalem olyan gyors elterjedését. Mivel a Nehalem elég hasonmló a K10-hez architektúrálisan (mármint amennyit felgounk belőle úgy nagyobb vonalakban - tisztelet a kivételnek) ezért szerintem az Intel is meg fog szenvedni vele valaemnnyire, csak maximum könnyebb dolguk lesz a nagyobb tőkéjüknél fogva. Anno talán pont Paul Otellini nyilítkozta, hogy az Intel nem merte volna megpróbálni a K10-et 65nm-en...az AMD nek sikerült, igaz nagyon nyögvenyelősen és egyelőre kompromisszumokkal...de szerintem így visszagondolva okosan döntöttek, hosszú távra ez volt a jobb befektetés mégha rövid távon szívnak is vele mint a torkosborz. Mivel pont a szerver piac az AMD elgerősebb pontja és mivel a nehalem pont itt jelenti majd a legnagyobb veszélyt ezért teljesen logikus hogy ide koncentráltak, beáldozva némileg a desktop és mobil vonalat.
Én is csak abban bízom, hogy a Griffin proci elég erős lesz ill. a Puma platfrom sikeres és akkor a desktop fronton csak kibírják valahogy a nyomott árakkal...
Thrawn, egyetértek, szerintem is majd a Rev D.-k lesznek az igazán nyerők, addig meg egy Blackbox 9850-es Phenom egy 790FX/SB750es deszkába sem lesz rossz
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gombászkönyvek egyben
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest