Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
naffeju #4339 üzenetére
"nálunk, vagy úgy általában? nálunk külön hírt tényleg nem szenteltünk neki, 1-2 helyen említettük a januári sample-özést."
Úgy általában. Többnyire inkább külföldi forrásokat olvasok. És nem találkoztam ezzel a hírrel. És úgy látom, mások se nagyon. Pedig azért van valamennyi jelentősége.
fLeSs: Tudom, számodra nem számít a véleményem, de tetszett a cikk, nem éreztem hiányosnak. Ezt csak úgy mondom, mert miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- 8.-9. generációs processzorok különböző árak Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest