Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJmeszes
senior tag
válasz total90 #6832 üzenetére
Most hagytam ott egy vagon pénzt asztalira, mert úgy voltam vele, hogy ram lesz bene bőven, gond nem lehet. M1 es Macbook pro ban, mindig elfogyott a 16GB ram, és biztos csak azért akadt.. Így már nem is olyan biztos, hogy CSAK azért.
Jelenleg is gondolkozom egy Mac mini M4 Pro n, de ahányszor nézem a teszteket, nem biztos, hogy jobban járok mint az asztali PC vel. Minden tesztben pontszámilag, és időben lényegében az asztali gépem nyerne. Bár nem szeretem/tetszik a windozos felület napi használatra se. Nem vagyok profi, és nem keresem a pénzt vele, még az ha kicsit lassabban csinálja oké, de az, ha akadozik, és nem szép sima minden, az engem nagyon tud zavarni.
Gyanítom, hogy használatban sokkal szebben viselkedne a Lightroom M4Pron a PC vel szemben a pontszámok, és a mért idők ellenne is.YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 7 db steam-es és aktivált PC játékok: Rage, Guild Wars, Splinter Cell
- Nikoderiko: The Magical World Steam CD Kulcs eladó!
- Pc játékok
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest