Hirdetés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
Aktív témák
-
imok
csendes tag
erre mind azért van szökség mert a tanárom ezt ohajta ebbe a beadandó feladatba ...és különösebb segítség nélkül ugyhogy örülök hogy eddig eljutottam .... ezeket ugy szedtem össze ... odáig eljutott h küldjön emailt, és csak a per főt nem veszi fel ... és nem illeszti be az adatokat a táblába.insert into alatt már nincsen tömb.
tehát így néz ki:
$sql="INSERT INTO ajanlatok (nev_ ,email,idopont,mobil,varos,utca,udules_tip, szallo, per_fo) VALUES ('$nev_','$email','$idopont','$mobil','$varos','$utca','$udules_tip','$szallo',$per_fo)";
mysql_query($sql); -
imok
csendes tag
válasz
ArchElf
üzenetére
azt szerettem volna hogy megcsinálni vele, hogy ami adatokat beillesztek az adatbázisba akkor utána kilistázza egy tömben ... amit majd tovább küldi egy emailben (amit egy ajanlat kérő megadott) ... de ahhoz egy plussz lekérdezést kell csinálnom ha jól értem és az insert into hoz nem kell tömb.hát megprobálom azt amit írtál. plussz a szalloda táblában a név legyen az index ... köszi remélem jó lesz
-
imok
csendes tag
ezt még elfelejtettem hozzá írni, hogy mindig ezt a hiba üzenetet írja ki :Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /kuldes.php on line 10
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /kuldes.php on line 28
már tanácstalan vagyok ... 
-
imok
csendes tag
Sziasztok!
Prombélmám adott egy sql lekérdezéssel
... ez a történet arról szól hogy, 2 adatáblám van egy szalloda néven fut a másik pedig ajanlat néven fut. Szeretnék egy olyan ajánlat kérő adatlapot csinálni amelyben felhasználó adatait elöször beilleszti az adabázisomba, majd amit kiválasztott szállodát legördülő listában az alapján listázza ki az adatokat kiválasztott szállodáét majd személyes adatokat is). Ezek után pedig küldje el a saját e-mail címére ..Itt van a prg részlet:
első képen a lekérdezések vannak másodikban az emailküldés.

előre is köszönöm ...

iMok
Aktív témák
- VR topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Spórolós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Villanyszerelés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ezt még elfelejtettem hozzá írni, hogy mindig ezt a hiba üzenetet írja ki :

... ez a történet arról szól hogy, 2 adatáblám van egy szalloda néven fut a másik pedig ajanlat néven fut. Szeretnék egy olyan ajánlat kérő adatlapot csinálni amelyben felhasználó adatait elöször beilleszti az adabázisomba, majd amit kiválasztott szállodát legördülő listában az alapján listázza ki az adatokat kiválasztott szállodáét majd személyes adatokat is). Ezek után pedig küldje el a saját e-mail címére ..