- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
imok
csendes tag
erre mind azért van szökség mert a tanárom ezt ohajta ebbe a beadandó feladatba ...és különösebb segítség nélkül ugyhogy örülök hogy eddig eljutottam .... ezeket ugy szedtem össze ... odáig eljutott h küldjön emailt, és csak a per főt nem veszi fel ... és nem illeszti be az adatokat a táblába.insert into alatt már nincsen tömb.
tehát így néz ki:
$sql="INSERT INTO ajanlatok (nev_ ,email,idopont,mobil,varos,utca,udules_tip, szallo, per_fo) VALUES ('$nev_','$email','$idopont','$mobil','$varos','$utca','$udules_tip','$szallo',$per_fo)";
mysql_query($sql); -
imok
csendes tag
válasz
ArchElf #1543 üzenetére
azt szerettem volna hogy megcsinálni vele, hogy ami adatokat beillesztek az adatbázisba akkor utána kilistázza egy tömben ... amit majd tovább küldi egy emailben (amit egy ajanlat kérő megadott) ... de ahhoz egy plussz lekérdezést kell csinálnom ha jól értem és az insert into hoz nem kell tömb.hát megprobálom azt amit írtál. plussz a szalloda táblában a név legyen az index ... köszi remélem jó lesz
-
imok
csendes tag
ezt még elfelejtettem hozzá írni, hogy mindig ezt a hiba üzenetet írja ki :
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /kuldes.php on line 10
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /kuldes.php on line 28
már tanácstalan vagyok ...
-
imok
csendes tag
Sziasztok!
Prombélmám adott egy sql lekérdezéssel
... ez a történet arról szól hogy, 2 adatáblám van egy szalloda néven fut a másik pedig ajanlat néven fut. Szeretnék egy olyan ajánlat kérő adatlapot csinálni amelyben felhasználó adatait elöször beilleszti az adabázisomba, majd amit kiválasztott szállodát legördülő listában az alapján listázza ki az adatokat kiválasztott szállodáét majd személyes adatokat is). Ezek után pedig küldje el a saját e-mail címére ..
Itt van a prg részlet:
első képen a lekérdezések vannak másodikban az emailküldés.
előre is köszönöm ...
iMok
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest