Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Látom ide is beírtad a kérdésedet... Felejtsd már el ezt az ütemezett életkor-update-elést, egyszerűen amikor kíváncsi vagy a felhasználó életkorára, számítsd ki a születési dátumából minden alkalommal, amikor megjeleníted, ez úgyis villámgyors, ne szenvedj már a totál megbízhatatlan ütemezéssel... (korrigálom magam: az ütemezés maga nem feltétlenül megbízhatatlan, de ha mégis kimarad valamilyen oknál fogva (pl. valaki kiszedi az ütemezett feladatok közül, épp volt egy áramkimaradás az ütemezés időpontjában, mittudomén stb.), akkor máris szar értéket jelenítesz meg, ahelyett, hogy a mindig naprakész automatikus kiszámítást végeznéd el)
Szerk.: még szerkesztési időn belül találtam erről szóló topicot: [link]
itt a kérdező nem tudom, mit szenved azzal a query-vel, mit gányolgat, de utána megmondja a megoldást, hogy valami usershortcodes.php fájlba kell tenni ezt a kódrészletet, gondolom neked megfelelően átalakítva, ha kell, nekem személy szerint fingom sincs, mi ez, soha nem használtam e107-et, és hacsak nem nagyon muszáj, nem is fogok.Szerk. 2.: van itt valami Birthday Menu is, ahol állítólag csak be kell pipálni egy checkboxot ("Show age"), és máris ott lesz neked az életkor... Akkor minek szórakozol saját megoldásokkal, ami rossz?
-
rt06
veterán
1: eleg naponta frissiteni
2: csinalsz egy script-et (lehet php is), ami kapcsolodik a db-hez es futtatja a query-t, majed ezt a script-et meghivod cron-nal (linux-on), vagy feladatutemezovel (windoze-on)
3: nem lenne jobb megoldas select-nel szamitani az eletkort (amikor nagyon muszaj)?
Aktív témák
Hirdetés
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest