Keresés

Aktív témák

• Hujikolp

őstag

válasz cucka #509 üzenetére

oh, értem, közben rájöttem h megtudtam oldani:

$szam = ''mennyi_tabla_van'';
    if(1 <= $szam <= 10)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=1,''.$szam.''\''>1-10</option>'';
    elseif(11 <= $szam <=20)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=11,''.$szam.''\''>11-20</option>'';
    elseif(21 <= $szam <=30)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=21,''.$szam.''\''>21-30</option>'';
    elseif(31 <= $szam <=40)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=31,''.$szam.''\''>31-40</option>'';
    elseif(41 <= $szam <=50)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=41,''.$szam.''\''>41-50</option>'';
    elseif(51 <= $szam <=60)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=51,''.$szam.''\''>51-60</option>'';
    elseif(61 <= $szam <=70)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=61,''.$szam.''\''>61-70</option>'';
    elseif(71 <= $szam <=80)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=71,''.$szam.''\''>71-80</option>'';
    elseif(81 <= $szam <=90)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=81,''.$szam.''\''>81-90</option>'';
    elseif(91 <= $szam <=100)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=91,''.$szam.''\''>91-100</option>'';
    else(100 < $szam)
    print ''<option value=\''belepes.php?menu=letoltesek&tipus=scm&mennyit=101,''.$szam.''\''>91-100</option>'';

a $szam = ''mennyi_tabla_van''; van még egy változó, mennyi tábla van cím alatt, azt átmásoltam a szam változóba, és azzal dolgoztam, csináltam néhány logikai értéket, igy eltudta dönteni h mekkora az adott érték. és annak megfelelően irja majd ki a megfelelő sort. közben most jut eszembe, h ezt amit ide bemásoltam nem a legtökéletesebbb mert csak egy sort, (az épp adott) sort irja ki, na majd ezt is átirom. a lényege h elméletileg ez jó, ha valami hibát vélsz felfedezni benne akkor szolj. és kösz h azért megézted ;) :R

• paramparya

őstag

válasz cucka #509 üzenetére

Ez teljesen termélszetes, így kell működnie...

Aktív témák