Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1759 üzenetére
Szia,
Lehet félre értettél. A prestashop az működik élesben, rendesen fel lett telepítve. A localhoston való tesztelgetés nem működik és a config fájlba nem nyúltam bele, nem írtam át semmit ( mivel nem értek hozzá) de azt olvastam róla, hogy itt is lehet gond amiért nem működhet a localhoston ezért osztottam meg hátha ti látok benne valamit. Persze,hogy próbálkoztam mivel nem kaptam választ ezért megpróbáltam máshol is hátha sikerrel járok, mivel szertném ha működne csak én nem tudom ,miért nem működik amikor szerintem úgy csinálom ahogy kellene.
Köszi
Aktív témák
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest