Hirdetés
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi! /megint én
hát nem fog ez olyan könnyen menni! : (
A .htaccess file szerkesztésével meggyűlt a bajom - mindent írtak a tutorban csak pont azt nem, hogy-hogyan lehet csak php -val megnyitható mappát létrehozni ( ...vagy vmi ilyesmi... ).
Maradta a chmod 700 mappa. ez jól is működött:
Forbidden
You don't have permission to access /proba/proba.txt on this server.
Apache/2.2.3 (Debian) PHP/4.4.4-8 Server at localhost Port 80
de... csináltam egy másik mappát /var/www/view/ és bele egy view.php a fentebb említett scriptet beílesztettem a megfelelő modosításokkal és megpróbáltam vele megnyitni a beállított filet. erre:
<br />
<b>Warning</b>: filesize() [<a href='function.filesize'>function.filesize</a>
: Stat failed for /var/www/proba/proba.txt (errno=13 - Permission denied) in <b>/var/www/view/view.php</b> on line <b>13</b><br />
<br />
...
..
.
Mit csináltam rosszúl?

Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: Stat failed for /var/www/proba/proba.txt (errno=13 - Permission denied) in <b>/var/www/view/view.php</b> on line <b>13</b><br />