Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
Hi! /megint én
hát nem fog ez olyan könnyen menni! : (
A .htaccess file szerkesztésével meggyűlt a bajom - mindent írtak a tutorban csak pont azt nem, hogy-hogyan lehet csak php -val megnyitható mappát létrehozni ( ...vagy vmi ilyesmi... ).
Maradta a chmod 700 mappa. ez jól is működött:
Forbidden
You don't have permission to access /proba/proba.txt on this server.
Apache/2.2.3 (Debian) PHP/4.4.4-8 Server at localhost Port 80
de... csináltam egy másik mappát /var/www/view/ és bele egy view.php a fentebb említett scriptet beílesztettem a megfelelő modosításokkal és megpróbáltam vele megnyitni a beállított filet. erre:
<br />
<b>Warning</b>: filesize() [<a href='function.filesize'>function.filesize</a>
: Stat failed for /var/www/proba/proba.txt (errno=13 - Permission denied) in <b>/var/www/view/view.php</b> on line <b>13</b><br />
<br />
...
..
.
Mit csináltam rosszúl?

Aktív témák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: Stat failed for /var/www/proba/proba.txt (errno=13 - Permission denied) in <b>/var/www/view/view.php</b> on line <b>13</b><br />