- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Azért nem egészen olyan ez a helyzet, mint a hasonlatod.
Ha a WAMPP-ot telepíti, akkor abból sejthető, hogy elkezdte érdekelni a webfejlesztés, és most szétnézelődik, elkezd PHP-zni, nézegeti a MySQL-t, próbálgatja az Apache-ot, stb. Én is így kezdtem, csak én eleinte még szopattam magam azzal, hogy egyenként telepítettem őket, és próbáltam rájönni, hogyan kell őket konfigurálni, összehozni, miközben még lószart sem értettem az egészből. Egy csomó időt megspóroltam volna, ha egyszerűen telepítek egy WAMPP-ot, csak akkor még úgy voltam vele, hogy megpróbálom ezeket megismerni. Így utólag úgy gondolom, tök hülyeség ilyennel kezdeni, csak a tököd tele lesz vele már az elején. Miért ne lenne jó telepíteni egy WAMPP-ot? Egyáltalán nem értelek.
Főleg a gonoszkodó stílusodat vele szemben.Kezdő, Te is voltál az.
Egyébként mi van akkor, ha telepíti a WAMPP-ot, talán megeszi a gépét?Értem én, hogy sok felesleges dolog is felmehet vele, de majd ha akarja, kiszedi utólag, és kész. Úgyis ki akarja majd próbálni élete első PHP-scriptjét, tehát kelleni fog az Apache és a PHP is. Mondjuk Windows-on én még mindig IIS-párti vagyok, de ez már másik kérdés.
Ettől még a kezdőnek ne vegyük el a kedvét, inkább segítsünk neki, nem kérdezett olyan vad dolgokat, nem az volt a kérdése, hogy "nem működik, mit tegyek?", hanem részletezte.Szerk.: mondjuk nem vagyok az ügyvédje, majd megvédi magát, csak ez már nekem is feltűnt.
Biztos neked is szarul esett volna, ha az elején jól beoltanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Küszöbön az androidos PC-k
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest