- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
válasz
prnservices #1039 üzenetére
Szia!
Sajnos az MX playerrel is ugyan az a helyzet...
Tényleg úgy tűnik, hogy a ROM-ban van valami. Csak az a furcsa, hogy a gyári lejátszónál meg ez tökéletesen működik. Na mind1... Azért köszi a segítséget!
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Arra valaki tud megoldást mondani, hogy a gyári videó lejátszón kívül egyik sem hajlandó eltüntetni az alsó menü sort videó lejátszás közben. Igazából hibát nem okoz csak kis szépség hiba. Köszi!
Üdv!
-
Cypher7
tag
Szia!
Én tegnap vettem meg az enyémet, gyárilag a legfrissebb 4.0.4 volt rajta, amit le lehet tölteni a MyAudio fórumról. Hát az egy katasztrófa volt. Wifi bekapcsolása után mintha egy 1Ghz-es egy magos tab lenne. Akadozott, lassú volt, és még a Wifi is nagyon gyenge volt. Majd feltettem a Gadmei ROM-ot és mintha egy teljesen másik gépet tartottam volna a kezemben. Nyoma sem volt a Wifi bekapcsolása utáni lassulásnak, a Wifi is meggyőzőbb lett, bár koránt sem tökéletes, de sokkal jobb. Szóval nekem a Gadmei-s ROM sokkal jobban bejött. Arra viszont figyeljetek miután felrakjátok, hogy a gép nyelve alapból kínai lesz, és ha nem tudod a menüben melyik pontot kell keresni pontosan akkor kis időbe bele fog telni mire megtalálod.
Üdv!
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok miért van az, hogy az MX Playernél nem teszi ki teljes képernyőre a videót? Az alsó kiegészítő sáv ott marad csak az ikonok tűnnek el róla. Ugyan ez a gyári Media Player-ben tökéletesen működik, viszont az eléggé fapados és nem nagyon szereti a magyar karaktereket a feliratban.
Köszi a segítséget!
Üdv!
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a most Auchanban lévő készlet gondolom megegyezik azzal a szériával amit pl. az ED-ből lehet beszerezni. Ezeknél a gépeknél is fennállnak a a már ismert(érintő kijelző, Wifi) hibák? Vagy ezek már javított szériák? Esetleg ha valakinek van tapasztalata ezzel az új szériával kapcsolatban kérem ossza meg. Köszönöm előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest