Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypher7
tag
válasz
prnservices #1039 üzenetére
Szia!
Sajnos az MX playerrel is ugyan az a helyzet...
Tényleg úgy tűnik, hogy a ROM-ban van valami. Csak az a furcsa, hogy a gyári lejátszónál meg ez tökéletesen működik. Na mind1... Azért köszi a segítséget!
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Arra valaki tud megoldást mondani, hogy a gyári videó lejátszón kívül egyik sem hajlandó eltüntetni az alsó menü sort videó lejátszás közben. Igazából hibát nem okoz csak kis szépség hiba. Köszi!
Üdv!
-
Cypher7
tag
Szia!
Én tegnap vettem meg az enyémet, gyárilag a legfrissebb 4.0.4 volt rajta, amit le lehet tölteni a MyAudio fórumról. Hát az egy katasztrófa volt. Wifi bekapcsolása után mintha egy 1Ghz-es egy magos tab lenne. Akadozott, lassú volt, és még a Wifi is nagyon gyenge volt. Majd feltettem a Gadmei ROM-ot és mintha egy teljesen másik gépet tartottam volna a kezemben. Nyoma sem volt a Wifi bekapcsolása utáni lassulásnak, a Wifi is meggyőzőbb lett, bár koránt sem tökéletes, de sokkal jobb. Szóval nekem a Gadmei-s ROM sokkal jobban bejött. Arra viszont figyeljetek miután felrakjátok, hogy a gép nyelve alapból kínai lesz, és ha nem tudod a menüben melyik pontot kell keresni pontosan akkor kis időbe bele fog telni mire megtalálod.
Üdv!
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudjátok miért van az, hogy az MX Playernél nem teszi ki teljes képernyőre a videót? Az alsó kiegészítő sáv ott marad csak az ikonok tűnnek el róla. Ugyan ez a gyári Media Player-ben tökéletesen működik, viszont az eléggé fapados és nem nagyon szereti a magyar karaktereket a feliratban.
Köszi a segítséget!
Üdv!
-
Cypher7
tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a most Auchanban lévő készlet gondolom megegyezik azzal a szériával amit pl. az ED-ből lehet beszerezni. Ezeknél a gépeknél is fennállnak a a már ismert(érintő kijelző, Wifi) hibák? Vagy ezek már javított szériák? Esetleg ha valakinek van tapasztalata ezzel az új szériával kapcsolatban kérem ossza meg. Köszönöm előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyűzet és kitámasztós tok
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest