- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
czizso
csendes tag
Miért nem jelzi a tabletem az akku merülését?
Pár napja vettem észre, hogy az androidos táblagépemen (MyAudio 808DCC) nem csökken le az akku töltöttségjelzője 100%-ról, folyamatos használat mellett sem. Több óra intenzív használat után is 100%-on áll, s egyszercsak kikapcsol. A töltés közben is 100%-on áll, így azt sem tudom, hogy mikor van feltöltve.Ez miért van így? Korábban rendesen működött. -
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5335 üzenetére
És te milyen tabot javasolsz helyette?
-
czizso
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #5333 üzenetére
Kizárólag ez a megoldás létezik csak?
-
czizso
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MyAudio 8 808DCC tabletem, kb. 3 hónapja. Rendszeresen akadozott a WiFi, sokszor ledobott még a routertől 1m-re is. A Support javaslatára frissítettem a szoftvert a weboldalukon lévő leírás alapján (fájlok az SD-re mentve, majd Power + Volume+ gomb). Ezt követően működött minden szépen, egészen az első lemerülésig (kb. 1 nap). Ezt követően este rádugtam a töltőre, reggel húztam le teljesen feltöltve, de bekapcsolás után már az érintőképernyő nem reagált semmire.Azóta akármit csinálok vele, semmi eredmény. Újraindítom, bebootol, de a hiába böködöm a lakatot, nem tudom feloldani a képernyőzárat, nem érzékeli az érintést. Egyébként kiírja, hogy csatlakozott a WiFi-n keresztül a netre, meg elforgatás esetén elfordul a képernyő, de érintésre nem reagál semmit.
Próbáltam felhívni a Supportot, de a Help szolgáltatás átmenetileg szünetel
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest