- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodnasi
csendes tag
válasz
this is life #2769 üzenetére
Gratulálok
Az enyém már 48. napja van az MM-ben. ("mert hülye azért nem vagyok"-vagy igen ,mert náluk vettem?)
Üdv -
Rodnasi
csendes tag
Kedves fórumozók !
Egy hónapos szervízben töltött idő után visszaküldték a 808dcc készülékemet .
A hiba oka akku idő csökkenése 2 óra alá ,valamint a képernyő jelentős elszíneződése már a készülék felemelésekor is.Ezenkívül a képernyő érintésekor hullámok futottak végig a kijelzőben. A készülék 4 hónapja lett véve.
A szervíz válasza : "Hátlap nyomkodásával,mely flexibilis,bármelyik LCD kényszeríthető fehér foltok megjelenítésére,ez nem hiba! Kérem az érintő panel nyomásával működtesse készülékét."
Most azt nem tudom ,hogy humorizálni akartak vagy ennyire hülyének néznek.
Természetesen azonnal,még átvétel előtt visszaküldtem és várom a továbbiakat.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest