Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Két kézzel markolt a "bling-zsákba" a Thermalright
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pimespo
csendes tag
válasz
Rodnasi
üzenetére
Én egy hete küldettem be a szervizbe hasonló tünetekkel. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Egyébként nekem is az említett foltosodással kezdődött az egész, ami korábban egyáltalán nem jelentkezett.
Utána jött az akksikijelzés megbolondulása. Mire beadtam javításra, 22 percet bírt.
Mielőtt ez nem jelentkezett, örültem is neki, hogy nem érzékeny nyomkodásra a hátulja, mint némely konkurencia masinája. -
Fairplays
aktív tag
válasz
Rodnasi
üzenetére
Természetesen simán hülyének néznek (sajnos). Nekem megpróbálták bemagyarázni hogy a 808dcc az egyik legjobb termékük, és nagyon ritkán van gond vele. Akkor milyen lehet a többi??? Az alvó magra nekem ilyet szolt be az ürge hogy az biztosan egy külső alkalmazás miatt kerül végtelen alvó módba, és ilyen reklamációval, én vagyok az első!!!!!
Fontoljam meg mit telepítek a táblagépre, mert sok program, ami nem kompatibilis vele, akár ilyen jelenséget okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fontoljam meg mit telepítek a táblagépre, mert sok program, ami nem kompatibilis vele, akár ilyen jelenséget okozhatnak.