Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- E-book olvasók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
A régi 4.0.3 rom-ban volt olyan cpu opció, hogy Performace. Az volt a 1.5Ghz. De az újabbakból már kiszedték, gondolom mert sokan panaszkodtak, hogy olyankor lefagy, újraindul, stb.
Ha root-olod a tab-ot akkor külömböző CPU maceráló progikkal fel lehet húzni, de szerintem nem érdemes a fentebb taglalt okok miatt.@ #3346
Nem hiszem, hogy sokan játszanának ilyen játékokkal. Ezek inkább konzolra valók.
-
Fritz Teufel
addikt
Szia!
Ha szó szerint válaszolok a feltett kérdésre, akkor onnantól, hogy megvásároltad a készüléket. Ha úgy kérdezted volna, hogy "MIKORRA várható?", akkor azt válaszoltam volna, hogy nagy eséllyel semmikorra. Miért vagyok ilyen pesszimista? Mert én voltam az egyik első, aki annak idején megkapta a Béta verziót tesztelésre, immáron vagy öt hónapja. Most, vagy az alapoktól újra írnak egy operációs rendszert a készüléknek, vagy igen alapos tesztelésnek vetik alá. Gondolom, a kis sárgák nem szeretnék fércmunkával blamálni magukat.
Egyébként amióta megkaptam a Béta verziót, azóta már két frissítést adtak ki. Ennek fényében már csak a remény maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként amióta megkaptam a Béta verziót, azóta már két frissítést adtak ki. Ennek fényében már csak a remény maradt.