Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen notebookot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imike_80
üzenetére
Amikor feltettem a gyári MyAudio 4.0.4 ROM 09.23-at, akkor picit néhol akadozott pedig még szűz állapotban volt. Nem nagyon, eddig sem volt vele bajom. Feltettem rá a root-ot és a Total Commandert. A TC-nek root jogot adtam és a moddolt build.prop fájlal felülírtam az eredetit. Reboot után, mintha mindent megolajoztak volna. A Note fingerprint miatt sokkal több alkalmazás telepíthető a Play Store-ból, de sajnos a Chrome-ot továbbra is csak manuálisan lehet. A Wi-fi jóval stabilabb, nem olyan hullámzó a jelerősség mint előtte.
Mindenképpen tegyétek fel, nincs vesztenivaló. Az eredeti MyAudio ROM mindenkinek megvan és abban ott az eredeti build.prop fájl, ha esetleg vissza szeretné állítani. Persze aki felteszi, nem akarja majd visszaállítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest