Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Alapvetően engem sose érdekeltek ezek a "csoda" specifikációk! Alig jelentenek valamit, ha a kezedbe fogsz egy gépet, és "megy", a másik meg nem, és a másikban hatszor annyi mag van,m eg négyszer annyi memória!
Egy iPad minit összehasonlíthatsz egy kétszer olyan hardverrel, és mégis megeszi az iPad. Nem a legjobb példa, de jól érthető.
Ez a kis gép nekem sokkal jobb, mint a 808 dcc! Komolyan! Nem kell nekem nagy hardver. Olvasni, netezni, képeket mutogatni bőven elég, és nem kell mókolni rá az "új androidot"...
Sőt! Tudok rajta olvasni kint a szabadban is...
NEKEM nem visszalépés ez a gép a 808-hoz képest! Pláne, mert 28-ért vettem azt, és most van ez helyette újonnan, illetve egy év garival.
Az alakját nem is említem, illetve azt, hogy nem "fél kiló", hanem "30 deka".
Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen program, ami...?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged