Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Eddig nekem is stimmel, csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Wifi megfogja, az amúgy hibátlan működést. Viszont amióta Pompi mondta az értesítési felület elcsúszásás és kis igénytelenségét, nem bírok ránézni
Úgyhogy ma megy fel rá az Apex.
Viszont ha tényleg ér valamit az ED-s gépeken az újraflashelés, akkor egy próbát szerintem a MA-s gépeken is megér. Meg is ejtem de szerintem csak a hétvége után
-
Smithy87
senior tag
Javult. A teszteket majd kaja közben lefuttatom a wifit még mindíg nem látja de sok a fal. :S Legalább addig kéne hekkelni, hogy egy kicsit lássa. 1080 at már a gyári lejátszóval megeszi az újra telepítés után, a Wifi megy egyenlőre nem lassult be sem a főképernyő se semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest