Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
werdaa
csendes tag
válasz
Fairplays #3717 üzenetére
Köszi megtaláltam azt a hozzászólást, majd kipróbálom.
Viszont lenne még egy problémám:
Rootoltam a tabletet ahogyan az első oldalon is fent van, minden okés is.
Viszont a marketre nem tudok felmenniazt írja hogy:
Sikertelen bejelentkezés
Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel.És érdekes mert ugyanezen a wifi kapcsolaton telóval ami nem rootolt azzal fel tudok menni és ugyan az az android rendszer (ICS 4.0.4) van rajta.
Amit még észrevettem a tableten hogy mikor kapcsolódom vele wifihez alul mutatja az óra mellett a jelet viszont szürke színnel és eleinte még root előtt kékkel volt jelölve mint az óra színe.
Esetleg a root levétele megoldaná a problémát? Ha igen hogyan tudom leszedni róla?
-
válasz
Fairplays #3717 üzenetére
Wipe all,ha utana se mukodne akkor ujra huzas...de ha van kedved kiserletezni eloszor csak egy cache ,ha nem er semmit akkor a datat is wipeold a vegen ha minden kotel szakad akkor teljes torles wipe cache,data,media partition majd restart ,aztan kikapcs es ujra telepites.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Android szakmai topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest