- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED TV topic
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
En tisztaban vagyok vele ,mert ha mindent osszerak az ember egy 40000 ft kutyu nincs tobben mint 10-15 ezer forint ,mert 40000- afa- uzlet haszna- beszallito haszna- szallitasi koltseg es meg ki tudja mi rakodik ra ,egy 100 e kutyu sincs tobbe 40-50 nel,de ott legalabb dolgoznak rajta es van minoseg ellenorzes ,reklam koltseg,szofverfejlesztok koltsegei es egyebek is...de mindent osszeveve az olcso a draga sajnos...rossz hogy nincs valami arany kozep ut...amugy szivesen adnek,adtam volna egy kinai tabletert tobbet is ha tudom hogy megbizhato,de eme teremek bebizonyitotta nekem hogy ilyenre ne is szamitson az ember,de nem csak ez hanem erdemes vegig olvasni a brandelt cuccok forumait,csak nagyon keves olyan arucikk van kozottuk ami szinte gond mentes...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest