- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Végre egy ilyen topic!
Már gondolkodtam, hogy csinálok, de nem volt rá időm.
Én is az MM-ben vettem kb 2 hete. 40k, ingyen hitel. Szerintem nagyon jó ár/értékarányú gép, bár vannak gyermekbetegségei.
Amiket én tapasztaltam:
- ha sokáig megy bekapcsolva (2-3nap) akkor néha fagyogat, kiugrik egy-egy app. Újrindítás gyógyítja.
- youtube kliensben nem tudok előre tekerni.2.3 android alatt ment.
- Opera Mobile-ban néha megbolondul a virtuális billentyűzet. Supportot kérdeztem, nem tudnak ilyen hibáról. Lehet csak az enyém nem szereti. Dolphin jól működik
- Wifi bazigyors. Monduk n-er router is van hozzá, de akkor is.
valaki panaszkodott, hogy rövid a hatótáv. 4 emeleten lakom, a földszinten még működik.A support állítás szerint hamarosan jön rá a "zselés cukorka" ami sok hibát javít.
VÁRJUK!! -
d.toth91
tag
Lehet, hogy a router beállításaival van a gond. A helyedben írnék a supportnak, vagy holnap felhívnám őket munkaidőben, hátha tudnak valami okosat mondani, mert tény, h nem bajnok a wifije, de az egészen biztos, hogy a 3 méter utáni megszakadás nem egészséges még így sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest