- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo007
csendes tag
Kinek mi a véleménye erről a New Line X2-ről? Szerintem a kijelzőtől eltekintve egy szar. Ha pár dolgot felrakok rá sokszor fagyogat, nemválaszolnak az alkalmazások és alvóba még a 808nál is jobban merül nálam. Pár okosságot nem lehet kezdeni vele hogy legalább használhtó legyen?
-
lazlo007
csendes tag
Sajnos nekem se akarnak már csereutalványt adni... :S
-
lazlo007
csendes tag
válasz
this is life #4568 üzenetére
Lehet az lesz hogy a dobozba egy papírra ráírom majd hogy valahol elhagytam a töltőt és usb-ről töltöttem eddig.
-
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne , hogy garanciába vissza akarom küldeni a táblagépet (aksi probléma) de kb 2 hónapja a töltő adapterét szétcsavaroztam hogy a mozgó dugvillát megragasszam. Garanciális javításba ez fog okozni valami problémát? Illetve októberbe vásároltam a terméket remélem akkor még ingyen javítják vagy cserélik. A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek hogy szerintetek melyik gadmei verzió jobb, 1026 vagy 1128?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest