Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayliner
csendes tag
Én visszaküldtem a nagyáramú töltöt, s mostmár a tabletet is, mert eleinte csak kontaktos volt
a töltő,forgatni, húzogatni, tologatni kellett a helyén, aztán teljesen megadta magát.A cseretöltőt felismerte töltést mutatott, de a töltöttség nem nőtt.Usb keresztül valamennyit töltött, egy éjszaka 40%t, de szerintem az usb portokon csak max. 500 mA tölt, legalábbis a lassú feltöltésböl erre gondoltam.A töltő birta volna.
Amúgy ahova leadtam garanciapontra, ada fél tucatjával küldték a cseretöltő adaptereket.Volt egy 708am is, az is tápos volt, szétesett a tápdugó belseje.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi