Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Lehet cseréltek benne még egy akksit is. Az valamenyire fel volt töltve.
-
jFox
addikt
válasz
szbazsi123
üzenetére
Csak az, hogy vissza a szervízbe erős anyázások közepedte.

Sajnos ezek a szervizek ilyenek. Nem csak a MyAudio, nekem telefonnal játszották ezt rendszeresen (Ericsson, SonyEricson, Samsung), hogy leírtam mi a hiba, pl. akksi sz@r vagy recseg a hangszóró. Erre visszaküldik, hogy szoftvert frissítettek rajta.
Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)
Szóval ne add fel, vidd vissza szorgalmasan, amígy meg nem csinálják. És sok türelmet kívánok neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem ki sem próbálták. Majd 2. ,3. szervízbe küldés után már megcsinálták. Gondolom akkora már valami értelmesebb emberhez került az ügy. (Mondjuk ha én így végezném a munkám már rég kihajítottak volna.)