Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
Azt vettem észre hogy amikor több programot használtam egyszerre(böngészőben sok fül megnyitva, programok közt oda-vissza váltogattam) akkor néha úgy befagy a rendszer hogy kell neki 1-2 perc hogy észhez térjen... Ennek is utánanéztem, és szerintem azért fagy be mert a processzor órajelét nem tolja föl. 252Mhz-en van akkor is amikor gyilkolom és akkor be is fagy. Ha nagyobb alkalmazást (játék) használok akkor feltolja. CPU Master-el feljebb akarom tolni a minimál órajelet (tudom hogy az aksi kevesebb ideig bírja majd), de ehhez root kellene. Áthelyezés SD kártyára menüpont pedig a belső tárhelyre (amit úgy érzékel hogy SD) helyezi át alkalmazásokat, ami nekem kevés (van pár nagyobb játékom ami sok helyet foglal). Erre is van program, ami a külső SD-re rakja cuccokat, de ehhez is root kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest