Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• To_Pet

tag

válasz Hobbbyt #2191 üzenetére

"Amire mindenképp számítanod kell, az JB alatti sípolás, gyors készenléti merülés, készenlétben a SD kártyát 15-20 percenként leválasztja.. de mikor ezt ki írja, felcsatolja.. majd 15-20 perc múlva megint le.. and so on.. aktív állapotban nincs bele baj. Ha rajta van a töltőn, nem lehet kikapcsolni, csak a resettel.
    Ezek a típus hibák, amik mindenképp elkerülhetetlenek. (jellemzően a hangszorók se egyformán szólnak de ez olyan 50-50%)"

Szerintem ez elég sok!
    Különösen ahhoz képest, hogy a 1016dcc drágább mint a Novum, a 916dcc pedig ugyanannyi. És erre még rájön a Myaudio supportjának a hozzáállása. Igaz arra van aki jót mond, van aki azt mondja, hogy még a telefont sem veszik fel, szemben a concorde supporttal akik a felhasználói vélemények alapján fejlesztik a tabot! Ráadásul ahogy olvasgattam hiba esetén nem sokat vacakolnak javítással, hanem elég könnyen cserélik a tabot.
    Ne essék félreértés, nincs közöm a concorde-hoz, de mivel ez egy fórum, ahol valaki fel tett egy kérdést úgy gondolom, hogy elmondhatom a véleményemet és a javaslatomat. Nem azt mondtam, hogy ne ezt vegye, hanem hogy jól gondolja meg.

Új hozzászólás Aktív témák